Festiwal odbędzie się w sobotę i niedzielę 11 - 12 lipca 2015 na parkingu pod Kotelnicą w Białce Tatrzańskiej przy ul. Środkowej 181. Pierwszego dnia, obok sceny głównej przygotowane zostaną stanowiska dla restauratorów, którzy staną w konkursowe szranki. Szefowie Kuchni za zadanie będą mieli przygotować Przystawkę, której istotnym składnikiem będzie moskol. Jury wybierze 5 restauracji, które przejdą do wielkiego finału.W niedzielę, bohaterowie poprzedniego dnia staną do konkursu, w którym Jury wybierze najoryginalniejsze i najsmaczniejsze Danie Główne eksponujące walory moskola. Trzy pierwsze miejsca otrzymają cenne nagrody rzeczowe w postaci wyposażenia kuchni oraz statuetki.
Nie zapomnieliśmy o najmłodszych. Pierwszego dnia oficjalnie otworzymy nowy mini park rozrywki dla dzieci oraz zaplanowaliśmy szereg animacji prowadzonych przez profesjonalnych aktorów.
MS/mat.pras