Polskie Radio Dzieciom

Penne ze szpinakiem

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2017 17:00
Brzmi nowocześnie i oryginalnie, a co kryje się pod tą nazwą i czy będzie to kolejny kulinarny przebój?
Audio
Szpinak jest zdrowy zarówno na surowo, jak i przetworzony
Szpinak jest zdrowy zarówno na surowo, jak i przetworzonyFoto: Glow Images/East News

Z okazji Międzynarodowego Dnia Szpinaku, zasmakujemy w tym zdrowym dodatku. I chociaż zielone liście szpinaku to dla wielu koszmar dzieciństwa, my przekonamy się, jak zrobić go tak, aby spodobał się każdemu.

Zapraszamy na włoską odsłonę bardzo zdrowego dania w wyjątkowej oprawie!

O potrzebnych składnikach i wykonaniu dowiecie się już o godzinie 9.00. 

Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.

Zobacz także