Jeść czy nie jeść, czyli grzyby w polskich lasach

Ostatnia aktualizacja: 16.03.2017 14:30
Gościem audycji była dr Marta Wrzosek, twórczyni i była prezes Polskiego Towarzystwa Mykologicznego, która odkryła przed nami tajniki dotyczące jadalnych i trujących grzybów.
Audio
  • 27'06
    Dr Marta Wrzosek o grzybach jadalnych i niejadalnych (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdjęcie ilustracyjne)
(zdjęcie ilustracyjne)Foto: alicja neumiler/Shutterstock.com

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: dr Marta Wrzosek (twórczyni i była prezes Polskiego Towarzystwa Mykologicznego)

Data emisji: 18.03.2017

Godzina emisji: 10.00

mz/bch

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Francuskie smaki na szlacheckich stołach

Ostatnia aktualizacja: 25.02.2017 11:00
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o wpływie na polską kuchnię magnacką opublikowanej w 1651 roku książki "Le Cuisinier françois" François de La Varenne'a.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Oscary i głód. Kulinarne targowisko próżności

Ostatnia aktualizacja: 04.03.2017 14:25
– Głównym założeniem tej kolacji jest dopełnienie celebry. Są wcześniej przecieki z kuchni, co będzie w menu, tak jak wcześniej plotkuje się na temat ubrań i biżuterii gwiazd – mówiła psycholog Dorota Minta o poczęstunku po gali rozdania Oscarów.
rozwiń zwiń