X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Kulinarne ekscesy w "Krainie Sosny"

Ostatnia aktualizacja: 25.06.2016 12:50
Najpierw krzątał się po kuchni z mamą, teraz świetnie radzi sobie sam. Zapraszamy na spotkanie z blogerem kulinarnym, Marcinem Sosnowskim.
To jedno z licznych popisowych dań gościa niedzielnego wydania Tędy po trendy
To jedno z licznych popisowych dań gościa niedzielnego wydania "Tędy po trendy"Foto: Marcin Sosnowski/blog "Kraina Sosny"

Miłośnik cukiernictwa wyszukuje receptury, testuje je, zmienia, komponuje, wypieka, dekoruje, a potem przepisy trafiają na jego blog "Kraina Sosny". A dołączone do nich zdjęcia nie pozostawią obojętnym nawet tych, którzy ze wszystkich łakoci najbardziej lubią boczek. Zaprosimy tez słuchaczy na Slot Art Festival - jeden z największych festiwali kultury alternatywnej w Polsce i sprawdzimy czym przez ostatni tydzień żył internet.

***

Na "Tędy po trendy" zapraszamy w niedzielę (26.06) w godz. 9.00-11.00. Audycje poprowadzą Aleksandra Jasińska i Kamil Jasieński.

kul

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Kuchnia po męsku, czyli "Gotowanie z pasją"

Ostatnia aktualizacja: 15.05.2015 20:00
W niedzielę studio Czwórki odwiedzi dwóch mężczyzn, którzy uwielbiają "stać przy garach" i o gotowaniu wiedzą prawie wszystko.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Food Think Tank. "Żeby życie miało smak"

Ostatnia aktualizacja: 19.03.2016 16:00
Wyprowadzili gotowanie z kuchni na ulicę. Grają "w pomidora", tworzą kulinarne instalacje, wydają gastro-zina. - W jedzeniu jest jeszcze wiele do odkrycia i my zamierzamy to udowodnić - przekonuje ekipa Food Think Tank.
rozwiń zwiń