Polskie Radio Dzieciom

Kapuściane gołąbki

Ostatnia aktualizacja: 02.12.2017 17:00
Dziś nie będziemy owijać w kapustę: pora na proste i pożywne danie z mięsem mielonym oraz ugotowanym ryżem.
Audio
Kapusta jest bogata w witaminy, dlatego warto ją jeść jesienią
Kapusta jest bogata w witaminy, dlatego warto ją jeść jesieniąFoto: auntmasako/Pixabay.com/Public Domain

Wielu naszych słuchaczy na wieść o gołąbkach z pewnością kombinuje, jakby je tu łatwo odwinąć z kapusty i zjeść sam środek. Ale nie z nami taki numery! Dziś pokażemy wam, jak sprawić aby obiad posmakował nam bez dodatkowych zabiegów i marudzenia.


O tym jak przyrządzić to wyjątkowe danie i jakie składniki będą nam potrzebne, dowiecie się już w niedzielę o godz. 9.00


Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.

Zobacz więcej na temat: POLSKIE RADIO DZIECIOM
Zobacz także