Pikantne przyprawy w kuchni

Ostatnia aktualizacja: 15.01.2013 19:06
O pikantnej kuchni i wykorzystywaniu w niej takich dodatków i przypraw i dodatków jak tabasco, chilli, pieprz kajeński i inne opowie w "Czterech porach roku" Aneta Kręglicka.
Pikantne przyprawy w kuchni
Foto: Glow Images/East News

W audycji również o zmianach zasad egzaminów na prawo jazdy, które wchodzą w życie 19 stycznia. Zapozna z nimi słuchaczy Andrzej Szklarski, dyrektor Wojewódzkiego Ośrodka Ruchu Drogowego w Warszawie.

Poznamy też ludzi, którzy w pewnym momencie swojego życia postanawiają diametralnie je zmienić. Do naszego studia przyjdzie Beata Kołodziejczyk, niegdyś nauczycielka (polonistka), która zdecydowała porzucić swój dotychczasowy zawód i zostać …położną (skończyła studia pielęgniarskie) oraz Beata Rycembel, psycholog, coach, trenerka rozwoju osobowości.

Do słuchania środowych "Czterech pór roku" po godz. 9 zaprasza Karolina Rożej.

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak