X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Jadać jak wojsko. Tajniki żołnierskiej kuchni

Ostatnia aktualizacja: 10.08.2018 15:05
W audycji "Droga przez mąkę" porozmawiamy o historycznej i współczesnej kuchni wojskowej.
zdj. ilustracyjne
zdj. ilustracyjneFoto: shutterstock.com

Gościem audycji będzie trener polskiej wojskowej reprezentacji kucharzy i medalista olimpijski Tomasz Welter.

***

Na audycję "Droga przez mąkę" w sobotę (11.08) w godz. 12.30-13.00 zaprasza Łukasz Modelski.

mko/bch

Zobacz więcej na temat: kulinaria kuchnia wojsko
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Kuchnia rycerska, czyli krzyżacki majstersztyk

Ostatnia aktualizacja: 08.07.2018 17:23
- Zakonnicy na zamku w Malborku mięso spożywali trzy razy w tygodniu, w pozostałe dni nabiał, a w piątek pościli. Jedli po dwóch z jednej miski, ale dodatki warzywne dostawali oddzielnie. Jadali po królewsku  – opowiadał w Dwójce Bogdan Gałązka.
rozwiń zwiń

Czytaj także

O winach z regionu Valpolicella

Ostatnia aktualizacja: 27.07.2018 19:22
Gościem audycji "Droga przez mąkę" była "Lady Amarone", czyli Marilisa Allegrini.
rozwiń zwiń