X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Wielkie kulinarne powroty

Ostatnia aktualizacja: 25.05.2019 10:32
Tym razem nie było tradycyjnego śniadania. Była za to prawdziwa uczta na cały dzień.
Audio
  • Jarosław Uściński odpowiada na pytania słuchaczy (Audycja specjalna/Trójka)
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Shutterstock.com/S_Photo

Wraz z szefem kuchni Jarosławem Uścińskim rozmawialiśmy o zapomnianych przez lata produktach i potrawach, na które moda powraca po latach, ale nie tylko. Jeśli ktoś pamięta audycję "Zapach poranka", z pewnością był zadowolony z sobotniego przedpołudnia i spotkania z Jarosławem.

Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji, w której Jarek odpowiedział na wiele pytań naszych słuchaczy.

***

Tytuł audycji: Audycja specjalna 
Prowadzi: 
Tomasz Żąda
Data emisji: 25.05.2019
Gość: Jarosław Uściński (kucharz)
Godzina emisji:
 20.14, 21.29

kw

Czytaj także

Turniej kucharzy-artystów, czyli L'Art de la cuisine Martell 2019

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2019 11:50
– W ubiegłym tygodniu odbył się na zamku Ryn konkurs L'Art de la cuisine Martell. Tegoroczne kulinarne zadanie, które postawiono przed uczestnikami było brzmi niezwykle romantycznie: Kurczak Sielski w pejzażu polskiej kuchni regionalnej – mówi Katarzyna Pruchnicka. 
rozwiń zwiń