X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Zapach Poranka - 5 kwietnia 2009

Ostatnia aktualizacja: 05.04.2009 06:00
W kuchni przgotowania do świąt. Jarosław Uściński opowiada jak zamarynować świąteczną szynkę, zrobić jaja faszerowane z łososiem i na deser słówk kilka o świątecznym mazurku.
Audio

Smacznego

Tomasz Żąda

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 14.06.2009 06:00
Zaczynamy od gotowania. Tu sporo oryginalnych smaków. Na początek salatka z makaronem ryżowym, wieprzowina i warzywami. Na drugie ryba z pomidorami i ziemniaki z kminem. Na deser racuchy z brzoskwiniami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 30.08.2009 06:00
W kuchni Jarosław Uściński przygotuje dla Państwa między innymi zupę kalafiorową z kurkami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 06.12.2009 06:00
Kurczak z sałatą na ciepło i to wszystko w białym winie... brzmi smakowicie. To oczywiście nie wszystko. Będzie również o tym jak przyrządzić brukselkę by polubili ją nawet ci, którzy na sam jej widok dostają gorączki.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń