Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 11.10.2009 06:00
W kuchni dziś jak zwykle sporo eksperymentów. Czy próbowali Państwo kiedyś zrobić ptasie mleczko z dyni, albo sernik z kurczakiem ? Jarosław Uściński podpowie jak przygotować takie przysmaki.
Audio

Anna Gacek opowie nam czym żyły tygodnie mody na świecie.

Zapraszam

Tomasz Żąda

Czytaj także

Mrowisko, salamokas - łakocie na świątecznym stole

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2009 14:28
Mrowisko i sękacz to najbardziej popularne przysmaki świąteczne, które trafiają na stoły mieszkańców pogranicza polsko-litewskiego.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 20.06.2010 06:00
W naszej radiowej kuchni dziś coś dla wegetarian.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Kuchnia beztłuszczowa

Ostatnia aktualizacja: 09.07.2010 12:00
Kucharz Jarosław Uściński ma dla Państwa kilka propozycji dań z minimalną ilością tłuszczu.
rozwiń zwiń