X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 06.09.2009 06:00
W kuchni same przysmaki. Czy maja państwo ochote na polędwiczki duszone ze śliwkami lub sernik zapiekany w jabłku...
Audio

Na wspólne gotowanie

Zapraszam

Tomasz Żąda

Zobacz więcej na temat: gotowanie polędwiczki sernik

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 27.09.2009 06:00
Dziś w kuchni tradycyjnie sporo niespodzianek. Zaczniemy od łososia marynowanego w soli morskiej z koprem i grubo mielonym pieprzem. Jeśli zamarynujemy go dziś, to musimy poczekać ok trzech dni zanim trafi na nasz stół, wiec dziś niedzielny obiad bez przystawki...
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2010 06:00
Dziś przygotowania do grillowania. Zdradzimy tajemnice amerykańskich specjalistów od barbecue, ale też nie obędzie się od kulinarnych eksperymentów. Jarosław Uściński zaproponuje Państwu na przykład awokado z fetą.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 20.06.2010 06:00
W naszej radiowej kuchni dziś coś dla wegetarian.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2010 06:00
W programie jak zwykle kilka ciekawych propozycji na niedzielny obiad rodzinny.
rozwiń zwiń