Zapach poranka - 11 stycznia 2009

Ostatnia aktualizacja: 11.01.2009 06:00
W najbliższym programie Jarek Uściński podpowie Państwu jak przygotować niedzielny obiad w wersji super lekkiej.
Audio

W nowym roku musimy zadbać o swoją sylwetkę. Troszkę pomogą w tym wycieczki do sklepów i bieganie w poszukiwaniu atrakcyjnych wyprzedaży, ale to nie wszystko. Nie bede używał tu groźnie brzmiącego słowa DIETA, bo przecież jedzenie ma nam sprawiać przyjemność.

Muzycznie oczywiście dźwięki, które wprowadzą Państwa w radosny, niedzielny nastrój.

Zachęcam państwa również do korzystania z naszego archiwum. Znajdą w nim Państwo pliki dźwiękowe z naszymi rozmowami o gotowaniu. Podady mogą się przydać nie tylko w niedzielę, ale także przez cały tydzień.

Pozdrawiam

Toamsz Żąda

Czytaj także

Odżywiać ciało i duszę

Ostatnia aktualizacja: 19.01.2009 00:00
Jako dorośli nie możemy już polegać na rodzicach w sprawach dotyczących jedzenia. Musimy sami o siebie zadbać. Czując głód wciąż nie wiemy co zjeść, ile zjeść, co jest dla nas dobre. Za to mamy coraz więcej produktów przetworzonych, problemy...
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jedzenie a myślenie

Ostatnia aktualizacja: 06.04.2009 00:00
Na stole zawsze kładziemy talerze i słowa. Zawsze też pojawiają się emocje z minionego tygodnia i różne "niespełnienia". Smutny jest stół samotny, ale też taki przy którym siedzi dużo osób, ale jest mało słów i uczuć.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2009 06:00
W kuchni kolejny raz będziemy cieszyli się latem i świeżymi owocami i warzywami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń