X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2010 06:00
W programie jak zwykle kilka ciekawych propozycji na niedzielny obiad rodzinny.
Audio

Jarosław Uściński zaproponuje Państwu pomidory malinowe faszerowane serami, domowy kebab z kurczaka podany z gotowanym w mundurku ziemniakiem i botwinką a'la tzatzyki.

Na deser ni to bezy, ni to suflet z truskawkami, ale czy wszystko w kuchni musi mieć swoją nazwę?

W studiu pojawi się również Ania Gacek i opowie o modzie w Nowym Jorku.

Zapraszam

Tomasz Żąda

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 06.12.2009 06:00
Kurczak z sałatą na ciepło i to wszystko w białym winie... brzmi smakowicie. To oczywiście nie wszystko. Będzie również o tym jak przyrządzić brukselkę by polubili ją nawet ci, którzy na sam jej widok dostają gorączki.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 11.04.2010 06:00
Kanapka, jak to kanapka, wszyscy wiemy jak wyglada. Dziś spróbujemy z nia troszkę poeksperymentowac. Poza tym kurczak w musie bananowym i krem karmelowy.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 23.05.2010 06:00
Dziś przygotowania do grillowania. Zdradzimy tajemnice amerykańskich specjalistów od barbecue, ale też nie obędzie się od kulinarnych eksperymentów. Jarosław Uściński zaproponuje Państwu na przykład awokado z fetą.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 20.06.2010 06:00
W naszej radiowej kuchni dziś coś dla wegetarian.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 03.06.2010 06:00
Wyjątkowo w czwartek, a nie w niedziele zapraszamy do wspólnego gotowania z Jarosławem Uścińskim.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 28.02.2010 06:00
Jak zwykle w niedzielę Jarosław Uściński przedstawi Państwu kilka propozycji na rodzinny obiad. Największą ciekawostką będzie chyba czekoladowe pure z ziemniaków.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Owoce dobre na wszystko

Ostatnia aktualizacja: 12.09.2010 21:00
Bardzo egzotyczne połączenia kulinarne.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Polędwiczki w złocistej skórce z pyr

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2010 15:00
A może zamiast podawać tradycyjne danie mięsne i ziemniaki, ukryć polędwiczki w złocistej ziemniaczanej skorupce?
rozwiń zwiń