X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Kulinarne dziedzictwo warszawskiej Woli

Ostatnia aktualizacja: 09.10.2017 18:30
Spółdzielnia Socjalna Wola powstała z inicjatywy osób, które marzyły o stworzeniu miejsca dostępnego i przyjaznego dla mieszkańców warszawskiej Woli, i nie tylko. Pretekstów do wspólnych spotkań jest wiele, na przykład dzielenie się przepisami z dawnych lat. Ze wspomnień o smakach dzieciństwa powstanie niebawem publikacja "Kociołek wolski, czyli dziedzictwo kulinarne Woli".
Audio
  • Kulinarne dziedzictwo warszawskiej Woli (Reportaż/Trójka)
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: freedigitalphotos.net/Apolonia

Przeprowadzone zostaną warsztaty etnograficzne, odbędą się spotkania z mieszkankami/mieszkańcami (w tym seniorkami/seniorami) pamiętającymi tradycje i obyczaje związane z kulinariami dzielnicy Wola, posiadającymi przepisy kuchni wolskiej.

***

Posłuchaj także innych reportaży emitowanych w Trójce >>>

***

Tytuł audycji: Reportaż w Trójce
Tytuł reportażu: "Kociołek wolski"
Autor reportażu: Marta Rebzda
Data emisji: 9.10.2017
Godzina emisji: 18.14

ab