Awokado – idealny składnik pesto

  • Facebook
  • Twitter
  • Wykop
  • Mail
Awokado – idealny składnik pesto
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Chutimun Kasun/Shutterstock

– Jestem zakochana w awokado – wyznaje w Trójce Partycja Dolecka, blogerka kulinarna.

Posłuchaj

Przepis na pesto z awokado (A nuż, widelec/Trójka)
+
Dodaj do playlisty
+

Awokado jest nie tylko zdrowe, lecz także smaczne. Stanowi doskonały dodatek do niezliczonej ilości potraw, jak również bazę wielu dań.

W kolejnym odcinku audycji "A nuż, widelec" podpowiadamy naszym słuchaczom, jak wykorzystać ten owoc podczas przygotowywania pesto.

– To jest jedno z moich ulubionych dań. Jest kojące i sycące – zapewnia na antenie Partycja Dolecka i wyjaśnia, jak krok po kroku przygotować tę pyszną potrawę.

***

Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: 
Katarzyna Pruchnicka
Gość: Partycja Dolecka (blogerka kulinarna)
Data emisji: 12.12.2017 
Godzina emisji: 
11.15

iwo/mk

Polecane