26 listopada - Sobota w Czterech Porach Roku

Ostatnia aktualizacja: 26.11.2011 11:00
Zapraszamy...

Szlakiem kulinarnym po Europie...

Naszą kulinarną podróż zaczniemy od kuchni greckiej o której opowie Nikolaos Vasileiadis z tawerny Mylos.

Tajniki kuchni hiszpańskiej zdradzi Marcin Kręglicki, restaurator.

Żenia Klimakin, dziennikarz Radia dla Zagranicy opowie o kuchni rosyjskiej.

O znanych daniach kuchni włoskiej opowie Giancarlo Russo, szef kuchni, autor książki kulinarnej pt. „Kuchnia Włoska bez granic”.

John Beauchamp, dziennikarz Radia dla Zagranicy zdradzi smaki kuchni angielskiej.

A o najlepszych europejskich deserach opowie Bożena Sikoń, szefowa pracowni cukierniczej w hotelu Sobieski.

Zaprasza

Marta Kielczyk

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak