Paco Roncero. Kuchnia i jedzenie jako spektakl

Ostatnia aktualizacja: 27.06.2019 14:14
W audycji zapraszamy na spotkanie ze światowej sławy hiszpańskim kucharzem, zdobywcą prestiżowej nagrody La Gastro de la Real Academia de Gastronomía.
zdj. ilustracyjne
zdj. ilustracyjneFoto: shutterstock.com

Z szefem kuchni Sublimotion znanej z wysokich kosztów, ale i wyjątkowych doznań kulinarnych porozmawiamy o tajnikach jego sztuki i recepcie na sukces.

***

Na audycję "Droga przez mąkę" w sobotę (29.06) w godzinach 10.00-10.30 zaprasza Łukasz Modelski.

mko/pg

Zobacz więcej na temat: kuchnia hiszpańska kulinaria
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Jan Potocki i hiszpański bigos w wersji islamskiej

Ostatnia aktualizacja: 22.05.2016 17:00
"Rękopis znaleziony w Saragossie" to powieść o jednym daniu hiszpańskim - a właściwie o daniu i deserze - oraz przykład francuskiego wyobrażenia o kuchni południowego sąsiada.
rozwiń zwiń