Czy na urlopie warto samemu gotować?

Odowiedzi na to pytanie szukaliśmy we wtorkowym wydaniu "Południka", które poprowadziła Trójkowa ekspertka kulinarna – Katarzyna Pruchnicka.
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Alexander Mazurkevich/Shutterstock.com
O Audycji
Tytuł Południk 2018/07/10 12:00
Prowadzący Katarzyna Pruchnicka
Opis

Kebaby, smażalnie, pizzerie, gofry z frużeliną. Lody i inne atrakcje. Albo wyżywienie all inclusive. Na drugim biegunie  lokalne małe knajpki, w których gotuje babcia właściciela, świeże produkty na straganach i możliwość wyczarowania własnych, zdrowych i smacznych cudów na talerzu. Co wybieramy?

Zapraszamy do wysłuchania audycji.

***

Tytuł audycji: Południk
Prowadzi: Dariusz Bugalski
Goście: Agnieszka Kręglicka (restauratorka, felietonistka, autorka książek i programu telewizyjnego o tematyce kulinarnej), Alicja Kalińska (dietetyk), Grzegorz Russak (kucharz, gawędziarz, propagator narodowych tradycji kulinarnych), Jarek Żyliński (psycholog)
Data emisji: 10.07.2018
Godzina emisji: 12.07

Playlista
Tagi

Playlista
  • RED BOX - For America