Zapach poranka - 9 listopada 2008

Ostatnia aktualizacja: 09.11.2008 06:00
Jarosław Uściński na niedzielny obiad zaproponuje Państwu sałatę z kozim serem camembert, zupę duo i desero - jajecznicę. Brzmi tajemniczo?
Audio

W programie między innymi jesienne polowanie na modowe okazje pod wodzą Anny Gacek i jak zwykle poranne gotowanie.

Szczegóły w programie.

Zapraszam Tomasz Żąda

Czytaj także

Zapach poranka

Ostatnia aktualizacja: 16.08.2009 06:00
W kuchni kolejny raz będziemy cieszyli się latem i świeżymi owocami i warzywami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach Poranka - 18 stycznia 2009

Ostatnia aktualizacja: 18.01.2009 06:00
Tradycyjnie wraz z Jarosławem Uścińskim zaproponujemy co warto przygotować na niedzielny rodzinny obiad. Tym razem będzie to marynowany łosoś i schab z owocami i cukinią w sosie z białego wina z serem pleśniowym. Na deser placki z bananami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami

Ostatnia aktualizacja: 16.05.2010 06:00
Z pozoru będzie w naszej kuchni bardzo tradycyjnie. Rosół, pierogi i sorbet z truskawkami, ale jak znaja Państwo naszego trójkowego Szefa Kuchni Jarosława Uścińskiego to tylko pozory.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach poranka - 16 listopada 2008

Ostatnia aktualizacja: 16.11.2008 06:00
Jarosław Uściński opowie jak przyrządzić Ceviche, czyli rybny przysmak z Ameryki Środkowej i Południowej. Zwolennikom nieco bardziej tradycyjnej kuchni zaproponujemy indyka zapiekanego w pomarańczy.
rozwiń zwiń