Duszone, marynowane i karmelizowane

Ostatnia aktualizacja: 26.07.2010 14:17
Szef kuchni warszawskiej restauracji Moonsfera przygotował dla Państwa trzydaniowe menu. Jak zwykle, dość nietypowe.
Audio

Jarosław Uściński na przystawkę proponuje duszone warzywa:

 

na drugie danie kurczaka marynowanego w wiśniach:

 

a na deser karmelizowane morele:

Zobacz więcej na temat: desery przystawki

Czytaj także

Warzywa

Ostatnia aktualizacja: 04.06.2008 10:45
Warzywa
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach Poranka

Ostatnia aktualizacja: 17.05.2009 06:00
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach Poranka - 22 lutego 2009

Ostatnia aktualizacja: 22.02.2009 06:00
rozwiń zwiń

Czytaj także

Zapach Poranka - 28 grudnia 2008

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2008 06:00
rozwiń zwiń