X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Pysznie i zdrowo? Znamy najlepsze przepisy

Ostatnia aktualizacja: 18.07.2018 07:00
Dania tradycyjne i wyszukane, przysmaki kuchni polskiej i międzynarodowej, lekkie przekąski i witaminowe bomby – o tym wszystkim mówimy w audycji "A nuż, widelec".
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: Rawpixel.comansharphoto/shutterstock.com

jedzenie sery 1200.jpg
Gieno Mientkiewicz o polskich serach. Których warto spróbować?

Jest to audycja dla wielbicieli dobrych smaków i zdrowego odżywiania, w której eksperci żywieniowi, szefowie kuchni oraz blogerzy kulinarni zdradzają słuchaczom warte zapamiętania (i zapisania!) przepisy i tajemnice kuchni.

***

Na audycję "A nuż, widelec" czwartki o godz. 11.30 zaprasza Katarzyna Pruchnicka.

Zobacz więcej na temat: Katarzyna Pruchnicka

Czytaj także

Paprykowa pasta prosto z Gruzji

Ostatnia aktualizacja: 31.05.2018 11:30
Czym jest adżika? – To genialna, ostra pasta, na bazie papryki, z różnymi endemicznymi ziołami, czyli takimi, które występują tylko w Gruzji – opowiada Marcin Meller, który uwielbia gruzińską kuchnię. 
rozwiń zwiń

Czytaj także

Warto skusić się na świeżą rybę!

Ostatnia aktualizacja: 07.06.2018 11:50
Ryby to znakomity, acz niedoceniany w Polsce rodzaj mięsa. Co sprawia, że są one tak zdrowe?
rozwiń zwiń

Czytaj także

Lemoniada na upalne dni

Ostatnia aktualizacja: 14.06.2018 11:50
– Bzianka to jest syrop z czarnego bzu. Może nie jest przyjemny w zapachu, ale jest bardzo smaczny i słodki – mówi Dawid Cocańczyk. Czy bzianka to dobry składnik do lemoniady? 
rozwiń zwiń