X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Pysznie i zdrowo? Znamy najlepsze przepisy

Ostatnia aktualizacja: 17.04.2019 15:04
Dania tradycyjne i wyszukane, przysmaki kuchni polskiej i międzynarodowej, lekkie przekąski i witaminowe bomby – o tym wszystkim mówimy w audycji "A nuż, widelec".
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Shutterstock.com/ILEISH ANNA

chleb stół drewno 1200.jpg
Chlebowa skórka, czyli czysta radość!

Jest to audycja dla wielbicieli dobrych smaków i zdrowego odżywiania, w której eksperci żywieniowi, szefowie kuchni oraz blogerzy kulinarni zdradzają słuchaczom warte zapamiętania (i zapisania!) przepisy i tajemnice kuchni.

***

Na audycję "A nuż, widelec" czwartki o godz. 11.30 zaprasza Katarzyna Pruchnicka.

Zobacz więcej na temat: Katarzyna Pruchnicka

Czytaj także

Jak ukisić cytryny?

Ostatnia aktualizacja: 07.02.2019 15:24
W tym wydaniu audycji przeszliśmy w klimat letni, południowy i słoneczny, jednak z wyraźnym zimowym akcentem. Czy jest to w ogóle możliwe? Okazuje się, że tak i to dzięki cytrynom! 
rozwiń zwiń

Czytaj także

Kim są "Agenci Sero-Siedem"?

Ostatnia aktualizacja: 21.02.2019 12:00
– Poszukują miejsc, w których dostępne są dobre, polskie sery zagrodowe – tłumaczy Katarzyna Pruchnicka, która spotkała się z inicjatorem tej "tajnej" organizacji. 
rozwiń zwiń

Czytaj także

Turniej kucharzy-artystów, czyli L'Art de la cuisine Martell 2019

Ostatnia aktualizacja: 07.03.2019 11:50
– W ubiegłym tygodniu odbył się na zamku Ryn konkurs L'Art de la cuisine Martell. Tegoroczne kulinarne zadanie, które postawiono przed uczestnikami było brzmi niezwykle romantycznie: Kurczak Sielski w pejzażu polskiej kuchni regionalnej – mówi Katarzyna Pruchnicka. 
rozwiń zwiń