X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Jedzenie z brokatem najlepsze na Instagramie

Ostatnia aktualizacja: 30.12.2018 12:43
- Na szczęście w Polsce było tego trochę mniej, ale w ubiegłym roku pojawiło się wiele jednosezonowych kulinarnych wynalazków, zwłaszcza w USA, kreowanych pod Instagram - mówiła Małgorzata Minta w audycji poświęconej kuchennym pomysłom, które być może znikną z kulinarnej mapy w roku 2019.
Audio
  • Jak zmieni się kulinarna mapa w 2019 roku? (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdj. il.
zdj. il.Foto: Shutterstock.com/antonella82

Jakie to pomysły? - Zmrożone maliny, bo wyglądają lepiej na Instagramie niż niezmrożone. Caffè latte, ale z dodatkiem proszku z buraka, aby była różowa. Bajgle i pizze pokryte brokatem. Jedzenie barwione na czarno czy na fioletowo – wyliczała Małgorzata Minta kulinarne wynalazki tworzone z myślą o ich walorach fotogenicznych.

Co w świecie kulinarnym stanie się mniej popularne w roku 2019? Tost z awokado? Olej kokosowy? Podawanie wszystkich potraw w miskach? Zapraszamy do wysłuchania audycji.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Małgorzata Minta (dziennikarka i blogerka kulinarna)

Data emisji: 29.12.2018

Godzina emisj: 12.30

jp/kul


Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak