Polskie Radio Dzieciom

Jajko z niespodzianką

Ostatnia aktualizacja: 15.04.2017 17:00
Święta Wielkanocne są nieodłącznie związane z takimi symbolami jak: baranek, zajączek, kurczak oraz jajko. Dziś przepis na ostatni z nich.
Audio
Spożycie jednego jajka zaspokaja ok. 25 proc. zapotrzebowania dorosłego człowieka na białko.
Spożycie jednego jajka zaspokaja ok. 25 proc. zapotrzebowania dorosłego człowieka na białko.Foto: pixabay.com/683440

Na wielkanocnym stole z pewnością nie zabraknie wielu naszych ulubionych smakołyków, wśród których znajdą się również jajka - w wielu odsłonach.

Jak zrobić jajka faszerowane, jakie produkty są do tego potrzebne? Przekonajcie się w niedzielę już o godzinie 9.00.

Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.

Zobacz więcej na temat: POLSKIE RADIO DZIECIOM
Zobacz także