Polskie Radio Dzieciom

Dzień pikantnych potraw

Ostatnia aktualizacja: 13.01.2018 17:00
Pieprz, cebula, a może czosnek? Czy lubicie ostry smak niektórych dań? Jeśli tak to przygotujcie się na bardzo aromatyczne danie.  
Audio
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: PublicDomainPictures/Pixabay

Sycący, rozgrzewający i aromatyczny. W dzisiejszym programie nauczymy się przyrządzać gulasz węgierski i dowiemy się czy połączenie mięsa, cebuli i papryki rzeczywiście dobrze smakuje.

Opowiemy też jak najlepiej świętować Dzień pikantnych potraw, który będziemy obchodzić we wtorek 16 stycznia. O tym, jak przyrządzić gulasz i jakie składniki będą nam potrzebne, dowiecie się w niedzielę o godz. 9.00


Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.

Zobacz więcej na temat: POLSKIE RADIO DZIECIOM
Zobacz także