Polskie Radio Dzieciom

Jabłczanka

Ostatnia aktualizacja: 09.12.2017 17:00
Marchewka, pietruszka, czy seler to warzywa, które najczęściej dodajemy do zupy. Czy owoc też może być jej składnikiem? 
Audio
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: Pixabay.com

Zima to czas, kiedy powinniśmy jeść dużo witamin, aby być zdrowi. Zupa nie tylko rozgrzewa, ale zawiera wiele wartości odżywczych. Dziś zaproponujemy Wam więc danie, które zdobywa coraz większą popularność, szczególnie wśród dzieci, a do tego jest bardzo zdrowe! Zapraszamy na jabłczankę!

O tym, jak przyrządzić to wyjątkowe danie i jakie składniki będą nam potrzebne, dowiecie się już w niedzielę o godz. 9.00


Audycję "Zapraszamy do stołu" prowadzi Marta Powałowska.

Zobacz więcej na temat: POLSKIE RADIO DZIECIOM
Zobacz także