Fast food od kuchni

Ostatnia aktualizacja: 09.05.2014 18:40
Wszyscy wiemy co oznacza fast foodowe jedzenie, ale nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, jak wygląda praca w fast foodzie.
Fast food od kuchni
Foto: Glow Images/East News

Jak robi się kanapki? Z czego korzysta? Czy mięso zawsze jest świeże i co dzieje się z jedzeniem, którego nikt nie kupił... To tylko niektóre pytania jakie zadamy naszym gościom w studiu.

Zastanowimy się także czy - zgodznie z hasłem reklamowym - w fast foodzie można zrobić karierę.

Zapraszamy do dyskusji w poniedziałek, 12 maja, po godzinie 13.00 w audycji "4 do 4".

Czytaj także

Jan Kuroń: zamiast soli użyj tymianku!

Ostatnia aktualizacja: 25.03.2014 12:50
Jedna płaska łyżeczka soli dziennie nikomu nie zaszkodzi - twierdzą dietetycy. Niestety z badań wynika, że zużywamy jej dużo więcej. Głównie dlatego, że jemy coraz więcej produktów przetworzonych, które zawierają chlorek sodu.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kitchensurfing - zamów kucharza do domu

Ostatnia aktualizacja: 11.04.2014 10:00
Kitchensurfing to najnowsza moda związana z gotowaniem, która pewnie niedługo dotrze i do Polski. - Nasza społeczność zrzesza zarówno kucharzy z gwiazdkami Michelina, jak i kompletnych amatorów, którzy opierają się o babcine przepisy - mówi Czwórce Chris Muscarella.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Jaka woda jest najlepsza? Panowie piją z gazem, panie wolą bez

Ostatnia aktualizacja: 21.04.2014 11:30
W śmingus-dyngus lanie wody jest jak najbardziej dozwolone. My skupiliśmy się jednak na konkretach i w "Polanku OnLine" wyruszyliśmy w poszukiwaniu... wody idealnej.
rozwiń zwiń