Kuchnia i wino

Ostatnia aktualizacja: 06.12.2020 11:00
Naszym gościem był Wojciech Giebuta - autor książki "Kuchnia i wino. O sztuce łączenia win z potrawami".
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: shutterstock/Ievgenii Meyer

Posłuchaj
22:31 Mąka 6.12.2020.mp3 Wojciech Giebuta o sztuce łączenia win z potrawami (Droga przez mąkę/Dwójka)

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadził: Łukasz Modelski

Data emisji: 6.12.2020

Godzina emisji: 11.00​

Czytaj także

Podróż po winnicach całego świata

Ostatnia aktualizacja: 22.11.2020 11:30
Gościem audycji był Tomasz Prange-Barczyński - autor wydanej niedawno książki "Świat na winnych szlakach".
rozwiń zwiń
Czytaj także

Przedwojenne przepisy kuchni żydowskiej

Ostatnia aktualizacja: 29.11.2020 11:49
W związku z ukazaniem się w Polsce książki "Dietojarska kuchnia żydowska" mówiliśmy w audycji o jej autorce - Fani Lewando.
rozwiń zwiń