Pole Na Stole - lokalne jedzenie w sieci

Ostatnia aktualizacja: 05.06.2015 09:00
Sprawdzeni i nieanonimowi sprzedawcy dzielą się najlepszymi lokalnymi produktami. Opowiadamy, jak działa Pole Na Stole.
Dobre lokalne produkty kupisz nie tylko na bazarze, ale także w sieci
Dobre lokalne produkty kupisz nie tylko na bazarze, ale także w sieciFoto: Glow Images/East News

Pole Na Stole to platforma internetowa dla wszystkich, którzy uwielbiają naturalne produkty od lokalnych producentów. Jej twórcy kochają jeść smacznie i zdrowo. Dbają też o to, żeby żaden z produktów nie trafił do ich sklepu przez przypadek.

Więcej o tej inicjatywie opowie Andrzej Basiukiewicz, współzałożyciel Pole Na Stole.
W audycji zwiedzimy także wirtualną wystawę "Pompeje", która gości na Stadionie Narodowym w Warszawie.

***

Na "Tędy po trendy" zapraszamy w sobotę (6.06.) w godz. 10.00-12.00. Audycję prowadzą Aleksandra Jasińska i Kamil Jasieński.

kul/iwo

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Śnieg... do jedzenia

Ostatnia aktualizacja: 28.12.2014 12:40
Ciastka, naleśniki, drinki - takie pyszności można robić ze śniegu. Okazuje się, że biały puch w kuchni to nie wymysł naszych czasów.
rozwiń zwiń

Czytaj także

"Apetyt na Polskę". Nowa interpretacja polskiej tradycji kulinarnej

Ostatnia aktualizacja: 25.04.2015 13:24
- W tej książce młodzi szefowie kuchni, m.in. Grzegorz Łapanowski, opowiadają o swoim spojrzeniu na polską gastronomię - mówi Monika Brzywczy, autorka projektu.
rozwiń zwiń