X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Kanał Pełną gębą. Metrowy kebab i pizza na czas

Ostatnia aktualizacja: 10.03.2019 11:05
Testują granice ludzkiej wytrzymałości w ostrości i ilości pochłanianego jedzenia. - Chodzi nam o to, by jeść jak nawięcej i pobijać kolejne rekordy - mówią twórcy kanału Pełną gębą.
Audio
  • O kanale Pełną gębą opowiadają jego twórcy (Tędy po trendy/Czwórka)
Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz - twórcy kanału Pełną gębą
Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz - twórcy kanału Pełną gębąFoto: Czwórka/Mateusz Kulik

Czytaj także
czwórka awięc i sohaya 1200 kulik.jpg
Awięc: kanały na YouTube są fajne, kiedy są małe

Łukasz Budziński i Albert Łukiewicz są świetnie obeznani w sektorze "foodie" na Mazowszu, bo jedzenie testują głównie w stołecznych miejscówkach. Ale już wkrótce może się to zmienić.- Dostajemy coraz więcej zaproszeń z lokali z różnych stron naszego kraju. Zamierzamy z tego korzystać i ruszyć z "challenge'ami" w Polsce - zapowiadają youtuberzy. 

Jak oczyszczają swój organizm po kolejnych "wyzwaniach"? Które rekordy zapamiętają na zawsze? I dlaczego siemię lniane to ich najlepszy przyjacie? O tym m.in. w nagraniu audycji.

***

Tytuł audycji: Tędy po trendy

Prowadzi: Mateusz Kulik

Goście: Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz (twórcy kanału Pełną gębą)

Data emisji: 10.03.2019

Godzina emisji: 9.08

kul

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

"Reżyser życia", czyli eksperymenty społeczne w sieci

Ostatnia aktualizacja: 01.10.2017 15:00
- Jest kilku youtuberów, którzy robią eksperymenty społeczne w formie pranków, a ja podchodzę do tego tematu na poważnie. Interesuje się psychologią. Filmiki, które robię, traktuję jak formę badania - opowiada Daniel Rusin z kanału "Reżyser życia". 
rozwiń zwiń

Czytaj także

"Od zera do youtubera". Jakich błędów nie popełniać w sieci?

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2019 18:24
"Od zera do Youtubera, czyli jak zarabiać na swojej pasji" to warsztaty, podczas których Krzysztof Micielski, wraz z Mateuszem Górskim zdradzą zainteresowanym szczegóły pracy autora kanału YT.
rozwiń zwiń