Kanał Pełną gębą. Metrowy kebab i pizza na czas

Ostatnia aktualizacja: 10.03.2019 11:05
Testują granice ludzkiej wytrzymałości w ostrości i ilości pochłanianego jedzenia. - Chodzi nam o to, by jeść jak nawięcej i pobijać kolejne rekordy - mówią twórcy kanału Pełną gębą.
Audio
  • O kanale Pełną gębą opowiadają jego twórcy (Tędy po trendy/Czwórka)
Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz - twórcy kanału Pełną gębą
Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz - twórcy kanału Pełną gębąFoto: Czwórka/Mateusz Kulik

Czytaj także
czwórka awięc i sohaya 1200 kulik.jpg
Awięc: kanały na YouTube są fajne, kiedy są małe

Łukasz Budziński i Albert Łukiewicz są świetnie obeznani w sektorze "foodie" na Mazowszu, bo jedzenie testują głównie w stołecznych miejscówkach. Ale już wkrótce może się to zmienić.- Dostajemy coraz więcej zaproszeń z lokali z różnych stron naszego kraju. Zamierzamy z tego korzystać i ruszyć z "challenge'ami" w Polsce - zapowiadają youtuberzy. 

Jak oczyszczają swój organizm po kolejnych "wyzwaniach"? Które rekordy zapamiętają na zawsze? I dlaczego siemię lniane to ich najlepszy przyjacie? O tym m.in. w nagraniu audycji.

***

Tytuł audycji: Tędy po trendy

Prowadzi: Mateusz Kulik

Goście: Łukasz Budziński, Albert Łukiewicz (twórcy kanału Pełną gębą)

Data emisji: 10.03.2019

Godzina emisji: 9.08

kul

Czytaj także

"Reżyser życia", czyli eksperymenty społeczne w sieci

Ostatnia aktualizacja: 01.10.2017 15:00
- Jest kilku youtuberów, którzy robią eksperymenty społeczne w formie pranków, a ja podchodzę do tego tematu na poważnie. Interesuje się psychologią. Filmiki, które robię, traktuję jak formę badania - opowiada Daniel Rusin z kanału "Reżyser życia". 
rozwiń zwiń
Czytaj także

"Od zera do youtubera". Jakich błędów nie popełniać w sieci?

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2019 18:24
"Od zera do Youtubera, czyli jak zarabiać na swojej pasji" to warsztaty, podczas których Krzysztof Micielski, wraz z Mateuszem Górskim zdradzą zainteresowanym szczegóły pracy autora kanału YT.
rozwiń zwiń