"Pedant w kuchni". Julian Barnes od kuchni

Ostatnia aktualizacja: 28.04.2017 17:05
O kłopotach z gastronomiczną precyzją w książce wybitnego angielskiego prozaika opowiadał krytyk sztuki Bogusław Deptuła.
Audio
  • Bogusław Deptuła o książce "Pedant w kuchni" Juliana Barnesa (Droga przez mąkę/Dwójka)
Julian Barnes
Julian Barnes Foto: PAP/MARTA PEREZ

pedant okł.jpg

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Bogusław Deptuła

Data emisji: 29.04.2017

Godzina emisji: 10.00

bch

Komentarze1
aby dodać komentarz
radioMar2017-05-20 13:59 Zgłoś
Cześć Łukaszu! Jak zwykle erudycyjnie i prześmiesznie, a przy tym ciągle bardzo smacznie i gustownie. Jestem zagorzałym słuchaczem i fanem, choć często słucham Twoich audycji z archiwum. Oczekuję kolejnych audycji. Pozdrawiam. Marek.

Czytaj także

Julian Barnes i angielsko-francuska kuchnia

Ostatnia aktualizacja: 08.01.2016 16:10
W "Drodze przez mąkę" rozmawialiśmy o twórczości - i obecnych w niech wątkach kulinarnych - Juliana Barnesa, pisarza i eseisty.
rozwiń zwiń