Potaź truskawkowy i rabarbarowy
                                
                                
                                    
                                
                                
                                    Ostatnia aktualizacja:
                                    
                                        27.05.2018 16:00
                                    
                                
                                
  
    
                                
                                    Po raz pierwszy nie gotowaliśmy w kuchni Polskiego Radia Dzieciom. W naszą kulinarną podróż wyruszyliśmy razem z uczestnikami warsztatów kulinarnych, które odbyły się w Muzeum Pałacu Króla Jana III w Wilanowie.
                                
                            
                            
                            
                                
                            
                            
                            Zdjęcie ilustracyjneFoto: shutterstock
                        
                        
                        
                            
                          
                        
                        
                        
                        
                            Wspólnie przygotowaliśmy potaź truskawkowy i rabarbarowy. Jeżeli jesteście ciekawi czym jest i jak zrobić tę potrawę odsłuchajcie załączoną audycję.
Audycję przygotowała Marta Powałowska.
”Zapraszamy do stołu” w Polskim Radiu Dzieciom, w każdą niedzielę o 9.00.
data emisji: 27.05.2018
jo