Blogerka w restauracji. Nowy wymiar krytyki

Ostatnia aktualizacja: 13.01.2017 17:32
W audycji "Droga przez mąkę" spotkaliśmy się z blogerką restauracyjną Joanną Mróz, która ocenia lokale w autorskiej 20-punktowej skali.
Audio
  • Blogerka w restauracji. Nowy wymiar krytyki (Droga przez mąkę/Dwójka)
(zdjęcie ilustracyjne)
(zdjęcie ilustracyjne)Foto: Pixabay/Unsplash/dom. publiczna

five o clock - kulinaria -1200.JPG
GastroFikołki o muzyce i gotowaniu. Zobacz wideo

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Joanna Mróz (blogerka kulinarna)

Data emisji: 14.01.2017

Godzina emisji: 10.00


Zobacz więcej na temat: jedzenie Łukasz Modelski
Czytaj także

Syropy, kordiały, bittersy. Co barman ma w głowie?

Ostatnia aktualizacja: 01.01.2017 11:00
– Doświadczony barman powinien znać receptury podstawowych klasyków, czyli od 150 do 200 koktajli – mówił Patryk Kowalski, wicemistrz świata duetów barmańskich.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Legendarna krytyczka win: obiektywny smak wina to fikcja

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2017 13:00
- Nasze narzędzia miernicze są zindywidualizowane. Dla jednych pewne składniki wina są niewyczuwalne, dla innych okazują się bardzo gorzkie. Poza tym dwie butelki tego samego wina potrafią się różnić - mówiła w Dwójce Jancis Robinson, brytyjska znawczyni win.
rozwiń zwiń