Mateusz Gessler: trzeba wszystkiego próbować, by mieć swoje zdanie

Ostatnia aktualizacja: 11.08.2016 11:00
W ciągu dnia brzuch Mateusza Gesslera wypełniają głównie kawy i herbaty, prawdziwa kulinarna uczta zaczyna się dla niego dopiero wieczorem.
Audio
  • Mateusz Gessler opowiada o swoich kulinarnych zwyczajach, dzieciństwie i tatuażach (Absolutnie niepoważni/Czwórka)
Mateusz Gessler
Mateusz GesslerFoto: PAP/Stach Leszczyński

- Może nie jestem najlepszym przykładem zdrowego odżywiania, ale trochę trzeba szanować swoje ciało - mówi gość Czwórki. - Jeśli myślisz i jesz fastfoodowo, to jesteś już stracony. Bardzo ważnym elementem życia jest spędzanie czasu z dobrymi ludźmi przy stole - to forma relaksu i dobrego życia - wyjaśnia.


Mateusz Gessler zauważa, że każdy organizm może mieć inne zwyczaje, np. dla niego nocne podjadanie nie skutkuje dodatkowymi kilogramami. Gość "Absolutnie niepoważnych" zdradził dlaczego w jego restauracji nie ma kącika dla dzieci, jakim był dzieckiem oraz jak uczył się sztuki tatuaży.

***

Tytuł audycji: Absolutnie niepoważni

Prowadzą: Mateusz Tomaszuk i Janek Kruczkowski 

Gość: Mateusz Gessler (kucharz, juror kulinarnego talent-show)

Data emisji: 11.08.2016

Godzina emisji: 9.10

pj/kul


Czytaj także

Diety w służbie kina. Udręka dla aktorów?

Ostatnia aktualizacja: 01.08.2016 10:54
Niektóre z ról wymagają od aktorów przybrania kilku kilo na wadze, inne serwują swoim odtwórcom okrutne odchudzanie. W kinie diety pojawiają się też na ekranie, i jak zauważą Magda Maksimiuk, nie są one zawsze zdrowe.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Marcin Kuc: najlepsze jedzenie jest mięsem

Ostatnia aktualizacja: 08.08.2016 14:40
- Mięso to życie. Bez niego moje wyglądałoby bardzo kiepsko - mówi autor bloga kulinarnego "Jaja w kuchni". - Próbowałem weganizmu przez kilka dni, odciąłem wszystkie produkty pochodzenia odzwierzęcego - dodaje.
rozwiń zwiń