Święta w Czwórce. Nastrojowa muzyka i świąteczny nastrój

Ostatnia aktualizacja: 25.12.2015 14:00
Przez całe Święta Bożego Narodzenia muzyka prezentowana na antenie Czwórki będzie dostosowana do nastroju świątecznych dni. Stworzona została także specjalna oprawa antenowa.
Święta w Czwórce. Nastrojowa muzyka i świąteczny nastrój
Foto: Glow Images/East News

W Wigilię Czwórka zapraszała na świąteczną selekcję muzyczną przygotowaną przez Dawida Podsiadło w specjalnym wydaniu "Podsiadówki" (godz. 20.00-22.00).

W piątek 25 grudnia w audycji "Dzień Kobiet" (godz.7.00-10.00) słuchacze dowiedzieli się, jak przygotować świąteczne wege śniadanie. Gościem programu "Snapcha(r)t" (godz.10.01-11.00) była znana blogerka modowa Maffashion, która opowiadała o Świętach, tradycjach, wspomnieniach i rzecz jasna - snapach. W trakcie audycji można było wziąć udział w konkursie na najlepszy świąteczny snap wysłany do Czwórki.

W drugi dzień Świąt Bożego Narodzenia 26 grudnia "Hotspot" (godz. 13.00-14.00) odwiedzi Kraków i poszuka w nim najpiękniejszych aniołów m.in. z krakowskich szopek. W ramach "Sobotologii" (godz. 15.00-17.00) Czwórka sprawdzi, jak spędzają świąteczną sobotę ludzie na całym świecie. W programie "Pasjonauci" (godz. 17.00-18.00) mowa będzie m.in. o choince z drukarki 3D, kolędach z akcentem pozaziemskim i daniach kuchni marsjańskiej. 

***

Na specjalne, świąteczne wydania audycji zapraszamy w okresie świątecznym - od czwartku (24.12) do niedzieli (27.12).

mat. pras./kd

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Zawody nie od święta, czyli Wigilia w pracy

Ostatnia aktualizacja: 23.12.2014 12:50
Wigilia to czas dla bliskich i rodziny. Ale nie dla wszystkich. Zanim wybierzesz swój zawód pomyśl, czy nie będziesz musiał pracować w święta...
rozwiń zwiń

Czytaj także

Wigilia wege: bez ryb, ale z barszczem i ciastem

Ostatnia aktualizacja: 20.12.2015 12:40
Pierogi, grzyby, bigos, barszcz z uszkami czy ciasta - wszystkie te świąteczne potrawy można przygotować bez użycia składników pochodzenia zwierzęcego.
rozwiń zwiń