X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Jedzenie w sztuce performansu

Ostatnia aktualizacja: 02.02.2019 15:25
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o artystach, którzy traktują kuchnię, jak narzędzie.
Audio
  • Jedzenie w sztuce performansu (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: Pixabay/cocoparisienne

O najciekawszych artystycznych nawiązaniach do sztuki gotowania opowiadała w audycji doktor Dorota Koczanowicz.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadził: Łukasz Modelski

Data emisji: 2.02.2019

Godzina emisji: 12.30

bch

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

"Krótka historia pijaństwa". Jak alkohol zmienił bieg dziejów

Ostatnia aktualizacja: 14.01.2019 16:00
- Tytuł książki to bezpośrednia parafraza Ernsta Gombricha i jego "Krótkiej historii świata". Tu wprost jest to parodia tego znanego dziełka, które w świecie anglosaskim, ale i w Polsce, zrobiło karierę - mówił w Dwójce Aleksander Przybylski, autor "Literackiego almanachu alkoholowego".
rozwiń zwiń

Czytaj także

"De Materia Medica". Uzdrowienie tkwi w naturze

Ostatnia aktualizacja: 27.01.2019 11:15
- Dioskurydes konstruował receptę, w zależności od indywidualnych potrzeb pacjenta – podkreślał w Dwójce prof. Maciej Kokoszko. "De Materia Medica" to pięcioksiąg, zawierający odpowiedzi na wszelakie dolegliwości, przy użyciu substancji naturalnych.
rozwiń zwiń