X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Food Think Tank. "Żeby życie miało smak"

Ostatnia aktualizacja: 19.03.2016 16:00
Wyprowadzili gotowanie z kuchni na ulicę. Grają "w pomidora", tworzą kulinarne instalacje, wydają gastro-zina. - W jedzeniu jest jeszcze wiele do odkrycia i my zamierzamy to udowodnić - przekonuje ekipa Food Think Tank.
Audio
  • Food Think Tank - rozmowa z kolektywem z Wrocławia, który oprawia kulinarne wizjonerstwo (Tędy po trendy/Czwórka)
Food Think Tank to wizjonerzy kulinarni, którzy do tematu jedzenie podchodzą kompleksowo i wszystkimi zmysłami (zdj. ilustracyjne)
Food Think Tank to wizjonerzy kulinarni, którzy do tematu jedzenie podchodzą kompleksowo i wszystkimi zmysłami (zdj. ilustracyjne)Foto: East News/Glow Images

W kolektywie działają fachowcy z wielu dziedzin. Są wśród nich szefowie kuchni, naukowcy, ceramicy, muzycy, rolnicy, bariści. - Łącząc nasze talenty uzupełniamy się i czynimy z przygotowania i spożywania posiłków pewien rytuał - tłumaczą goście Czwórki.


Czytaj także
jedzenie restauracja 1200.jpg
Food porn. Ekshibicjoniści przy stole

O swoich kolacjach mówią "wieczerza" i nie ukrywają, że gościom stawiają wysoko poprzeczkę. - W trakcie ostatniego wieczoru, który odbywał się pod hasłem "Las. Instalacja" nie serwowaliśmy dań. Ludzie sami musieli je zdobyć. Wygrzebać z ziemi, wyciągnąć, odkleić - mówi Tomasz Hartman.

Food Think Tank to także powrót do korzeni gotowania, także na etapie komunikacji. W audycji tłumaczymy, co zrobić, żeby trafić na taką "wieczerzę" i zdradzamy, co kolektyw pokaże na festiwalu Nowe Horyzonty we Wrocławiu.

***

Tytuł audycji: Tędy po trendy

Prowadzący: Aleksandra Jasińska, Kamil Jasieński

Goście: Tomasz Hartman, Jędrzej Stelmaszek, Marcin Wokan i Michał Czekajło (Food Think Tank)

Data emisji: 19.03.2016

Godzina emisji: 10.00

kul/pg

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Proste przepisy na szybkie i smaczne dania

Ostatnia aktualizacja: 28.02.2015 12:30
- Polacy są otwarci na nowe smaki, ale ja patrzę na gotowanie po domowemu - mówi Magda Grzegorczyk, która na kanale Gotuje.Skutecznie.Tv prezentuje przepisy na proste i smaczne dania.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Marcin Kuc: wciąż nie trafiłem na mój kulinarny Mount Everest

Ostatnia aktualizacja: 07.06.2015 14:19
Jest smakoszem i autorem męskiego bloga kulinarnego "Jaja w kuchni”. Jego zdaniem w gotowaniu chodzi o to, by było szybko, smacznie i konkretnie.
rozwiń zwiń