Z kamerą wśród pączków

Ostatnia aktualizacja: 16.02.2012 16:37
W poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań technologicznych w mieście nasz reporter tym razem wybrał się do ... zespołu szkół gastronomicznych. Zobaczcie jak tłusty czwartek wygląda od kuchni!
Audio

Kamil Jasieński odwiedził z kamerą Zespół Szkół Gastronomicznych im.  Prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Specjalnie dla Was wziął udział w wypiekaniu pączków i faworków, bez których tłusty czwartek byłby tylko zwykłym czwartkiem.

Okazało się, że przy drobny wsparciu technologii w dość krótkim czasie można przyrządzić całą górę pączków i faworków. Robota to lekka, łatwa i przyjemna, a do tego satysfakcja podniebienia gwarantowana!

Relację naszego reportera obejrzysz lub odsłuchasz klikając w odpowiednią ikonkę.

pg

Czytaj także

Kreatywność i innowacyjność w polskiej gospodarce...

Ostatnia aktualizacja: 27.12.2011 21:00
Dlaczego te dwie postawy nie idą ze sobą w parze?
rozwiń zwiń
Czytaj także

Marek Niedźwiecki: Nie jestem gadżeciarzem...

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2012 08:00
- Ale umiem obsługiwać własnego bloga i mam konto na Facebooku - mówi dziennikarz Trójki. Z jakich technologii korzysta na co dzień? Szczegóły w Czwórce.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Bądźmy jak pączki w maśle!

Ostatnia aktualizacja: 16.02.2012 09:49
Dziś Tłusty Czwartek. Można więc jeść bez wyrzutów sumienia. A nawet trzeba, bo kto nie zje w Tłusty Czwartek ani jednego pączka, ten nie zazna w ciągu roku szczęścia.
rozwiń zwiń