X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Z kamerą wśród pączków

Ostatnia aktualizacja: 16.02.2012 16:37
W poszukiwaniu innowacyjnych rozwiązań technologicznych w mieście nasz reporter tym razem wybrał się do ... zespołu szkół gastronomicznych. Zobaczcie jak tłusty czwartek wygląda od kuchni!
Audio

Kamil Jasieński odwiedził z kamerą Zespół Szkół Gastronomicznych im.  Prof. Eugeniusza Pijanowskiego w Warszawie. Specjalnie dla Was wziął udział w wypiekaniu pączków i faworków, bez których tłusty czwartek byłby tylko zwykłym czwartkiem.

Okazało się, że przy drobny wsparciu technologii w dość krótkim czasie można przyrządzić całą górę pączków i faworków. Robota to lekka, łatwa i przyjemna, a do tego satysfakcja podniebienia gwarantowana!

Relację naszego reportera obejrzysz lub odsłuchasz klikając w odpowiednią ikonkę.

pg

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Kreatywność i innowacyjność w polskiej gospodarce...

Ostatnia aktualizacja: 27.12.2011 21:00
Dlaczego te dwie postawy nie idą ze sobą w parze?
rozwiń zwiń

Czytaj także

Marek Niedźwiecki: Nie jestem gadżeciarzem...

Ostatnia aktualizacja: 26.01.2012 08:00
- Ale umiem obsługiwać własnego bloga i mam konto na Facebooku - mówi dziennikarz Trójki. Z jakich technologii korzysta na co dzień? Szczegóły w Czwórce.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Bądźmy jak pączki w maśle!

Ostatnia aktualizacja: 16.02.2012 09:49
Dziś Tłusty Czwartek. Można więc jeść bez wyrzutów sumienia. A nawet trzeba, bo kto nie zje w Tłusty Czwartek ani jednego pączka, ten nie zazna w ciągu roku szczęścia.
rozwiń zwiń