X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem
Polskie Radio Dzieciom

Marmolada dyniowo-pomarańczowa

Ostatnia aktualizacja: 13.10.2019 16:01
Jest bardzo, bardzo słodka. Można wykorzystywać np. do ciast lub na kanapki z białym serem..
Audio
mat. ilustracyjne
mat. ilustracyjneFoto: shutterstock.com

Przyrządzamy potrawy, dowiadujemy się o pochodzeniu niektórych składników, poznajemy historie poszczególnych dań, a na deser uczymy się zasad savoir vivre.

Zaprasza Marta Powałowska.

Data emisji: 13.10.2019

Godzina emisji: 15:00

"Zapraszamy do stołu" w każdą niedzielę o godz. 15:00

Zobacz także

Czytaj także

Sałatka z jarmużem i dynią

Ostatnia aktualizacja: 08.09.2019 16:01
Ciemnozielony jarmuż i pomarańczowa dynia, a do tego czerwone suszone pomidory.. Jak bedzie smakowało takie kolorowe połączenie.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Sernik dyniowy

Ostatnia aktualizacja: 29.09.2019 16:01
Przepis na pyszny sernik z pieczonej dyni, na spodzie z ciastek, a dla chętnych z polewą z białej czekolady...
rozwiń zwiń