Owady w każdej kuchni?

Ostatnia aktualizacja: 01.06.2021 20:44
Jadalne jedwabniki, coraz smaczniejsze larwy - w audycji rozmawialiśmy o jedzeniu przyszłości.
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: p.studio66/Shutterstock

Naszymi gośćmi byli: Igor Grzeszczuk – redaktor naczelny magazynu "Food & Friends", Joanna Ślusarczyk – współautorka inicjatywy "Food meets science" oraz Małgorzata Minta – dziennikarka i blogerka kulinarna.


Posłuchaj
24:57 Droga przez mąkę Dwójka 6 czerwiec 2021 11_03_21.mp3 Rozmowa o jedzeniu przyszłości (Droga przez mąkę/Dwójka)

 

***

Tytuł audycji: Drogę przez mąkę

Prowadził: Łukasz Modelski

Data emisji: 6.06.2021

Godzina emisji: 11.00

Czytaj także

Mirosław Wlekły: w Argentynie Halik zakochał się w stekach

Ostatnia aktualizacja: 24.01.2021 11:20
- Tony Halik chciał kulinarnie wykorzystać swoje życie na maksa, bo nigdy nie było wiadomo kiedy jego żołądek zaniemoże i będzie musiał zacząć go oszczędzać - o kulinariach najsłynniejszego polskiego podróżnika opowiadał jego biograf, Mirosław Wlekły.
rozwiń zwiń