X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Anna Zbyszewska-Chryniewicz i jej gotowanie z pasją

Ostatnia aktualizacja: 05.02.2018 10:00
Po latach pracy rzuciła pracę w korporacji i skoczyła w życiową przepaść: zajęła się tym, co sprawia jej przyjemność, czyli gotowaniem. Anna Zbyszewska-Chryniewicz organizuje warsztaty, dzieli się przepisami, organizuje spotkania autorskie przy garach.
Audio
  • Anna Zbyszewska-Chryniewicz opowiada o swojej kulinarnej pasji (Czat Czwórki)
Zdjęcie ilustracyjne
Zdjęcie ilustracyjneFoto: Africa Studio / Shutterstock

- W gotowaniu bardzo ważnym elementem jest serce. To, co się gotuje to element drugorzędny, bo każdy lubi coś innego, każdy doprawia według swojego gustu, dlatego najważniejsze to gotować z pasją - tłumaczyła w Czwórce i jak przekonywała, życie "od kuchni" może być pasjonujące. - Gotowanie jest teraz modne, a tak naprawdę to nie o modę chodzi, ale o to, co nam gra w duszy.

Jak skonstruować dobry przepis na dobre życie? Jaką kuchnię uwielbia Anna Zbyszewska-Chryniewicz i dlaczego - zajmując się na co dzień gotowaniem - sama nie je mięsa? O tym w nagraniu rozmowy ze studia Czwórki.

***

Tytuł audycji: "Czat Czwórki"
Prowadzi: Beata Kwiatkowska

Gość:
Anna Zbyszewska-Chryniewicz (blogerka, miłośniczka gotowania)
Data emisji: 5.02.2018
Godzina emisji: 16.10

kd

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Twin Peaks. Miasteczko grozy, w którym można dobrze zjeść

Ostatnia aktualizacja: 08.05.2017 14:56
Na ekranach telewizorów znów pojawi się kultowa tablica z napisem "Miasteczko Twin Peaks", a z głośnika popłynie motyw muzyczny Badalamentiego. - W tym serialu jedzenie jest wszędzie i znaczy więcej niż nam się wydaje. Pojawia się ono w kluczowych momentach - mówił dziennikarz Marcin Radomski.  
rozwiń zwiń

Czytaj także

Szef kuchni. Jak zostać kulinarnym artystą?

Ostatnia aktualizacja: 14.09.2017 13:59
Jest mistrzem, artystą, czasem musi być po prostu dobrym rzemieślnikiem, a czasem żołnierzem. Szef kuchni - czy, aby nim zostać, wystarczy tylko doskonałe wyczucie smaku?
rozwiń zwiń

Czytaj także

Kuchnia w stylu wolnym według Mateusza Zielonki

Ostatnia aktualizacja: 01.01.2018 14:10
Jako snowboardzista startował w wielu zagranicznych zawodach, jako kucharz zdobył tytuł "MasterChefa". - Przed udziałem w programie gotowałem na spontanie, nie korzystałem z przepisów. Nawet jeśli je czytałem, i tak robiłem po swojemu - opowiada Mateusz Zielonka
rozwiń zwiń