X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Kuchnia 2017. Smaki, których jeszcze nie znamy

Ostatnia aktualizacja: 04.12.2016 12:15
W "Drodze przez mąkę" o kulinarnych trendach w nadchodzącym roku rozmawialiśmy z badaczką kultury żywieniowej dr Magdaleną Tomaszewską-Bolałek.
Audio
  • Kuchnia 2017. Smaki, których jeszcze nie znamy (Droga przez mąkę/Dwójka)
Być może w 2017 r. nie będą dla nas gotować koty, lecz i tak może być to rok kulinarnych niespodzianek (zdj. ilustracyjne)
Być może w 2017 r. nie będą dla nas gotować koty, lecz i tak może być to rok kulinarnych niespodzianek (zdj. ilustracyjne)Foto: domena publiczna

Ekspertka od przyszłorocznych smaków jest japonistką, dziennikarką i autorka książek kulinarnych.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: dr Magdalena Tomaszewska-Bolałek (badaczka kultury żywieniowej)

Data emisji: 3.12.2016

Godzina emisji: 10.00

mc/mz

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Jak smakuje jedzenie podane na kartce?

Ostatnia aktualizacja: 05.03.2016 12:00
- Sam dotyk naczyń, sztućców, które dopasowują się do doznania smakowego, bardzo ciekawie wpływa na zmysły - mówiła w Dwójce Justyna Adamczyk, szefowa polskiego wydania przewodnika kulinarnego Gault&Millau.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jedzeniowe hity kuchni science fiction

Ostatnia aktualizacja: 14.03.2016 13:00
- Pewne pomysły, które pojawiały się w filmach fantastycznych, są już obecne w naszych doświadczeniach żywnościowych - mówił w Dwójce Paweł Brylski, autor bloga Nowa Kuchnia Warszawska.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Pszczoły przeprowadzają się do wielkich miast

Ostatnia aktualizacja: 30.04.2016 16:00
– Główną ideą naszej działalności jest dawanie pszczołom nowego miejsca do życia – mówił Kamil Baj z Pszczelarium, zdradzając tajniki miejskiego pszczelarstwa.
rozwiń zwiń