X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Czym się zajadały "Panny z Wilka?

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2017 14:17
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o kuchni w opowiadaniu Jarosława Iwaszkiewicza, ale też w filmie Andrzeja Wajdy.
Audio
  • Czym się zajadały "Panny z Wilka? (Droga przez mękę/Dwójka)
(zdjęcie ilustracyjne)
(zdjęcie ilustracyjne)Foto: Pixabay/Wikilmages

Gościem audycji była dziennikarka Polskiego Radia Dorota Nygren.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Dorota Nygren (dziennikarka)

Data emisji: 21.01.2017

Godzina emisji: 10.00

bch/mz

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Syropy, kordiały, bittersy. Co barman ma w głowie?

Ostatnia aktualizacja: 01.01.2017 11:00
– Doświadczony barman powinien znać receptury podstawowych klasyków, czyli od 150 do 200 koktajli – mówił Patryk Kowalski, wicemistrz świata duetów barmańskich.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Legendarna krytyczka win: obiektywny smak wina to fikcja

Ostatnia aktualizacja: 07.01.2017 13:00
- Nasze narzędzia miernicze są zindywidualizowane. Dla jednych pewne składniki wina są niewyczuwalne, dla innych okazują się bardzo gorzkie. Poza tym dwie butelki tego samego wina potrafią się różnić - mówiła w Dwójce Jancis Robinson, brytyjska znawczyni win.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Blogerka w restauracji. Nowy wymiar krytyki

Ostatnia aktualizacja: 13.01.2017 17:32
W audycji "Droga przez mąkę" spotkaliśmy się z blogerką restauracyjną Joanną Mróz, która ocenia lokale w autorskiej 20-punktowej skali.
rozwiń zwiń