X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

"Food is Good". Bo bijącym sercem miasta są restauracje

Ostatnia aktualizacja: 16.07.2017 14:02
Podpatruje kuchnię od kuchni i sprawdza m.in., jak wyglądają najlepsze steki na świecie. - Jednak zamiast recenzować samo jedzenie, wolę pokazywać historie z nim związane - mówił Michał Berezowski, autor projektu internetowego "Food is Good".
Audio
  • O kanale "Food is Good" i swojej kulinarnej pasji opowiada Michał Berezowski (Tędy po trendy/Czwórka)
Zdj. ilustracyjne
Zdj. ilustracyjneFoto: Shutterstock.com/ Roman Kosolapov

kawa ziarna 1200x660.jpg
Speciality coffee, czyli wszystkie smaki kawy

- Chodzę po mieście i dużo jem, słucham propozycji znajomych i odwiedzam restauracje, które mi polecają - opowiadał Berezowski w Czwórce. Jak tłumaczył, na swoim kanale pokazuje "historie związane z jedzeniem". - Najbardziej interesuje mnie to, co do powiedzenia mają właściciele czy szefowie kuchni - mówił w Czwórce. Wspominał także, skąd wzięła się jego kulinarna pasja. - Swoją pierwszą zupę ugotowałem w wieku 10 lat. To była woda ze wszystkimi przyparawami, jakie znalazłem w domu i smakowała jak "bardzo ostra woda" - opowiadał w Czwórce.

W programie zdradził, jak - od strony technicznej - powstają jego filmy i dlaczego niemal wszystko, co związane z ich produkcją, robi sam. Tłumaczył, czym kieruje się wybierając restauracje, które opisuje na swoim blogu, ale zdradził także, w którym kierunku planuje rozwijać swoją internetową działalność.

***

Tytuł audycji: Tędy po trendy

Prowadzą: Aleksandra Jasińska, Mateusz Kulik

Gość: Michał Berezowski (autor kanału "Food is Good", projektu "Miasto od kuchni")

Data emisji: 16.07.2017

Godzina emisji: 9.20

kd/mz

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Zapytam inaczej. "Inny wymiar rozmów z gwiazdami"

Ostatnia aktualizacja: 15.01.2017 11:10
- Mówi się, że internet daje mnóstwo możliwości i każdy może mieć w sieci 15 minut sławy, ale konkurencja jest olbrzymia i coraz trudniej jest dobrze się "sprzedać" - mówi Paulina Drela, autorka kanału "Zapytam inaczej".
rozwiń zwiń

Czytaj także

Paweł Opydo ratuje świat przed złą literaturą

Ostatnia aktualizacja: 26.02.2017 11:00
- Dobrze jest mieć świadomość, że nawet nasze ulubione książki nie zawsze są idealne. Jestem wielkim fanem "Harry'ego Pottera", a nie przeszkodziło mi to doszukać się w nim niekonsekwencji i błędów logicznych - mówi Paweł Opydo, autor kanału "Złe książki".
rozwiń zwiń

Czytaj także

Sabrina Ghayour: Bliski Wschód smakuje prosto i skromnie

Ostatnia aktualizacja: 09.04.2017 15:09
- Sirocco to wiatr na Saharze, który oddaje mój styl gotowania. Używam wschodnich składników, ale w zachodnim stylu. Nie lubię jednak określenia "kuchnia fusion", bo uważam, że jest ono nieprecyzyjne - twierdzi Sabrina Ghayour, autorka książki "Sirocco. Wspaniałe smaki Bliskiego Wschodu".
rozwiń zwiń