X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Awięc: kanały na YouTube są fajne, kiedy są małe

Ostatnia aktualizacja: 03.03.2019 11:00
Gdy Awięc i Sohayo łączą siły - powstaje kanał kulinarny. W Czwórkowym studiu duet przyznaje, że robią to dla kasy, młodego ducha i lekkości, na którą już sobie nie pozwalają na swoich indywidualnych kanałach. 
Audio
  • Awięc i Sohayo opowiadają o swoim wspólnym kanale na YouTube (Tędy po trendy/Czwórka)
Awięc i Sohayo
Awięc i SohayoFoto: Mateusz Kulik/Czwórka

W sierpniu 2018 roku powstał kulinarny kanał "Na granicy katastrofy". Jest humorystyczny, choć Sohayo zastrzega, że nie ironiczny.  - My lubimy robić jedzenie - podkreśla. 

- Chcieliśmy robić komercję gdzieś indziej niż na naszych indywidualnych kanałach - podkreśla youtuberka. - To jest straszne, gdy się miesza to, co ktoś chce mówić, z tym, co się sprzedaje i jest komercyjne. Chcieliśmy robić coś, co jest trochę lepiej przez platformę przyjmowane, bawi nas i mieć spokój, nie czuć presji - dodaje Awięc. 

Okazuje się, że ten pomysł daje im dużo zabawy i radości. Włączają kamerę i nie stresują się. Swoim widzom zaserwowali już risotto, spaghetti, pizze, tort walentynkowy, burgera z mięsem i test shushi z marketów.  

Co przyciąga widzów na ich kanał? Jak budują swoje indywidualne kanały? W jaką stronę idzie rynek, na którym działają? O tym m.in. w nagraniu z audycji. 

***

Tytuł audycji: Tędy po trendy

Prowadzi: Mateusz Kulik

Gość: Awięc (Dominik Bos) i Sohayo

Data emisji: 3.03.2019

Godzina emisji: 9.08

pj

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Maciej Łysiak o kanale "Nie słodzę". Jak żyć z cukrzycą?

Ostatnia aktualizacja: 17.02.2019 13:41
Maciej Łysiak usłyszał diagnozę w 2012 roku. Miał wówczas 21 lat i akurat studiował psychologię. - Świat mi się trochę zawalił, pierwsza myśl była taka: mam przerąbane. Byłem w szpitalu i z każdym dniem coraz lepiej uświadamiałem sobie, jak ciężka jest to choroba - wspominał w Czwórce.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Rośliny nas chronią. NASA wie, które najlepiej

Ostatnia aktualizacja: 25.02.2019 13:39
NASA stworzyła listę roślin, które najlepiej oczyszczą powietrze w mieszkaniu. To wyjątkowy przypadek, gdy ich specjaliści zajęli się takim tematem. 
rozwiń zwiń