Fotografia kulinarna. Jak ją "ugryźć"?

Ostatnia aktualizacja: 10.07.2020 11:30
Coraz więcej osób stara się wyróżnić zdjęciami na Instagramie, dlatego tym razem podpowiemy, jakie sztuczki będą przydatne, kiedy chcemy się pochwalić zrobionym przez nas posiłkiem. 
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: GaudiLab/Shutterstock

W audycji także:

  • Odwiedzimy jedno z miejsc kultury, które działa już po pandemii i sprawdzimy jakie zasady panują w środku, jaki jest repertuar i czy da się wytrzymać ponad godzinę w maseczce.
  • Zróbimy własne kimchi! - to tradycyjne danie kuchni koreańskiej składające się z fermentowanych lub kiszonych warzyw jest wspaniałym dodatkiem do potraw, ale także przekąską, która wzmocni nasza odporność.

***

Na audycję "Sobotologia" zapraszamy w sobotę (11.07) po godz. 9.05. Program poprowadzi Patryk Kuniszewicz.

kul

Zobacz więcej na temat: Czwórka fotografia hobby
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

WawaInstaFriendly. Gdzie w stolicy łowi się najlepsze kadry?

Ostatnia aktualizacja: 13.05.2018 09:04
Jak pokazały wyniki konkursu #WawaInstaFriendly niekwestionowanym liderem i najchętniej fotografowanym miejscem w Warszawie jest Pałac Kultury i Nauki. 
rozwiń zwiń

Czytaj także

Tradycyjne rzemieślnictwo. Odpowiedź na masówkę i nadprodukcję

Ostatnia aktualizacja: 13.06.2018 19:16
Fryderyk Danielczyk to stolarz, artysta i fotograf. Zamiłowanie do pracy z drewnem odkrył w sobie w wieku 14 lat. Swoją pasję przekuł w sposób na życie - pracuje w drewnie, fotografuje, od 10 lat rewitalizuje głośniki, amplitunery i gramofony.
rozwiń zwiń