X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Kuchnia francuska. Paul Bocuse we wspomnieniach

Ostatnia aktualizacja: 27.01.2018 13:40
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o zmarłym w styczniu tego roku znakomitym francuskim szefie kuchni.
Audio
  • Kuchnia francuska. Paul Bocuse we wspomnieniach (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: kaboompics/Pixabay/domena publiczna

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Goście: Olga Badowska z magazynu "Mlask" oraz magazynu "Usta", Małgorzata Minta - autorka bloga Minta Eats i dziennikarka "Wysokich obcasów" oraz Joanna Mróz - autorka frobloga Warsaw Foodie.

Data emisji: 27.01.2018

Godzina emisji: 12.00

mz/bch

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Mięso i grzyby w maśle. Tak jadała Anglia za czasów Darwina

Ostatnia aktualizacja: 15.01.2018 14:30
- W zasadzie wszystko, co trafiało na stół wielkiego uczonego, było według jego żony najlepsze z masłem lub śmietaną. Zasadą było, że im więcej ich było, tym lepiej. No i ser, dużo sera - mówiła w Dwójce Laura Osęka.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Langwedocja, czyli wino i królik w potrawce

Ostatnia aktualizacja: 20.01.2018 15:40
- Wcześniej pogardzane jako wina codzienne, nagle dostały się na szczyt. Kilkanaście lat temu wina z Langwedocji były bardzo popularne, także wśród koneserów. Dziś znów o nich cicho - mówił w Dwójce Marek Bieńczyk.
rozwiń zwiń