X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Jak promować kraj jedzeniem?

Ostatnia aktualizacja: 22.02.2019 14:53
O dyplomacji kulinarnej rozmawialiśmy z dr Magdaleną Tomaszewską-Bolałek z Uniwersytetu SWPS oraz Małgorzatą Mintą - dziennikarką i blogerką kulinarną.  
Audio
  • Jak promować kraj jedzeniem? (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdj. il
zdj. ilFoto: Pixabay.com/Free-Photos

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę 

Prowadzenie: Łukasz Modelski

Data emisji: 23.02.2019

Godzina emisji: 12.30

jp/pg

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

"De Materia Medica". Uzdrowienie tkwi w naturze

Ostatnia aktualizacja: 27.01.2019 11:15
- Dioskurydes konstruował receptę, w zależności od indywidualnych potrzeb pacjenta – podkreślał w Dwójce prof. Maciej Kokoszko. "De Materia Medica" to pięcioksiąg, zawierający odpowiedzi na wszelakie dolegliwości, przy użyciu substancji naturalnych.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Sztuka doświadczania nowych doznań kulinarnych

Ostatnia aktualizacja: 09.02.2019 15:46
W audycji rozmawialiśmy z Grzegorzem Łuckim o książce "Gastrofizyka. Nowa wiedza o jedzeniu" Charlesa Spence’a traktującej o nowej dziedzinie wiedzy łączącej psychologię, neuronaukę i kuchnię.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jedzenie w sztuce performansu

Ostatnia aktualizacja: 02.02.2019 15:25
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o artystach, którzy traktują kuchnię, jak narzędzie.
rozwiń zwiń