Jak promować kraj jedzeniem?

Ostatnia aktualizacja: 22.02.2019 14:53
O dyplomacji kulinarnej rozmawialiśmy z dr Magdaleną Tomaszewską-Bolałek z Uniwersytetu SWPS oraz Małgorzatą Mintą - dziennikarką i blogerką kulinarną.  
Audio
  • Jak promować kraj jedzeniem? (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdj. il
zdj. ilFoto: Pixabay.com/Free-Photos

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę 

Prowadzenie: Łukasz Modelski

Data emisji: 23.02.2019

Godzina emisji: 12.30

jp/pg

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

"De Materia Medica". Uzdrowienie tkwi w naturze

Ostatnia aktualizacja: 27.01.2019 11:15
- Dioskurydes konstruował receptę, w zależności od indywidualnych potrzeb pacjenta – podkreślał w Dwójce prof. Maciej Kokoszko. "De Materia Medica" to pięcioksiąg, zawierający odpowiedzi na wszelakie dolegliwości, przy użyciu substancji naturalnych.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Sztuka doświadczania nowych doznań kulinarnych

Ostatnia aktualizacja: 09.02.2019 15:46
W audycji rozmawialiśmy z Grzegorzem Łuckim o książce "Gastrofizyka. Nowa wiedza o jedzeniu" Charlesa Spence’a traktującej o nowej dziedzinie wiedzy łączącej psychologię, neuronaukę i kuchnię.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Jedzenie w sztuce performansu

Ostatnia aktualizacja: 02.02.2019 15:25
W audycji "Droga przez mąkę" rozmawialiśmy o artystach, którzy traktują kuchnię, jak narzędzie.
rozwiń zwiń