X
Szanowny Użytkowniku
25 maja 2018 roku zaczęło obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Zachęcamy do zapoznania się z informacjami dotyczącymi przetwarzania danych osobowych w Portalu PolskieRadio.pl
1.Administratorem Danych jest Polskie Radio S.A. z siedzibą w Warszawie, al. Niepodległości 77/85, 00-977 Warszawa.
2.W sprawach związanych z Pani/a danymi należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych, e-mail: iod@polskieradio.pl, tel. 22 645 34 03.
3.Dane osobowe będą przetwarzane w celach marketingowych na podstawie zgody.
4.Dane osobowe mogą być udostępniane wyłącznie w celu prawidłowej realizacji usług określonych w polityce prywatności.
5.Dane osobowe nie będą przekazywane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub do organizacji międzynarodowej.
6.Dane osobowe będą przechowywane przez okres 5 lat od dezaktywacji konta, zgodnie z przepisami prawa.
7.Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich poprawiania, przeniesienia, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania.
8.Ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych osobowych do jej wycofania. Skorzystanie z prawa do cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
9.Przysługuje Pani/u prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego.
10.Polskie Radio S.A. informuje, że w trakcie przetwarzania danych osobowych nie są podejmowane zautomatyzowane decyzje oraz nie jest stosowane profilowanie.
Więcej informacji na ten temat znajdziesz na stronach dane osobowe oraz polityka prywatności
Rozumiem

Rośliny na naszym talerzu

Ostatnia aktualizacja: 26.04.2019 14:25
Gościem audycji będzie Małgorzata Kalemba-Dróżdż, doktor biochemii i autorka książek kulinarnych, z którą porozmawiamy o jadalnych roślinach.
zdj. ilustracyjne
zdj. ilustracyjneFoto: pixabay/domena publiczna

***

Na audycję "Drogę przez mąkę" w sobotę (27.04) w godz. 12.30-13.00 zaprasza Łukasz Modelski.

mko/bch

Zobacz więcej na temat: warzywa owoce kuchnia
Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Alain Passard: kuchnia warzywna zbliża nas do malarstwa i mody

Ostatnia aktualizacja: 16.03.2019 14:00
- Miałem trzy gwiazdki gotując z mięsem i to wszystko zmieniłem, poświęciłem, żeby gotować z warzyw. To pozostanie w historii kuchni - mówił w Dwójce szef paryskiej restauracji uhonorowanej trzema gwiazdkami Michelin.
rozwiń zwiń