Krzysztof Varga o tajemnicach kuchni węgierskiej

Ostatnia aktualizacja: 14.07.2016 15:44
W "Drodze przez mąkę" spotkamy się z pisarzem i felietonistą, autorem m.in. "Tequili" oraz "Gulaszu z turula".
Krzysztof Varga
Krzysztof Varga Foto: PAP/Andrzej Hrechorowicz

A jednym z tematów rozmowy będą sposoby kuchni węgierskiej na, określając rzecz eufemistycznie, syndrom dnia poprzedniego.

***

Na "Drogę przez mąkę" w sobotę (16.07) w godz. 10.00-10.30 zaprasza Łukasz Modelski.

jp/mc

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Wokulski i Casanova sięgają po trunki

Ostatnia aktualizacja: 11.06.2016 14:15
- Starałem się przemieszać literackie oczywistości z tropami mniej oczywistymi – mówił Aleksander Przybylski o swoim "Literackim almanachu alkoholowym", w którym śledzi kontakty bohaterów lektur z mniej lub bardziej mocnymi procentami.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Wszystko, co możesz uprawiać w mieście

Ostatnia aktualizacja: 17.06.2016 12:16
W "Drodze przez mąkę" rozmawialiśmy o kondycji współczesnych miejskich ogrodów i działkowych ogródków.
rozwiń zwiń

Czytaj także

"Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu". Władza od kuchni

Ostatnia aktualizacja: 25.06.2016 12:00
W "Drodze przez mąkę" spotkaliśmy się z Konradem Lassotą, autorem książki "Jak podsłuchałem system. Ośmiorniczki, czyli elita na widelcu".
rozwiń zwiń