"Wzór na smak". Spotkanie z Grzegorzem Łapanowskim

Ostatnia aktualizacja: 07.04.2017 14:00
Z kucharzem i krytykiem kulinarnym rozmawialiśmy o jego książce, w której zdradza sekrety o łączeniu pozornie niepasujących do siebie smaków.
Audio
  • Grzegorz Łapanowski o książce "Wzór na smak" (Droga przez mąkę/Dwójka)
Grzegorz Łapanowski
Grzegorz ŁapanowskiFoto: PAP/Marek Gorczyński

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Grzegorz Łapanowski

Data emisji: 8.04.2017

Godzina emisji: 10.00

bch

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy, możesz być pierwszy!
aby dodać komentarz
brak

Czytaj także

Befsztyk i inne kulinarne mity Rolanda Barthes'a

Ostatnia aktualizacja: 26.03.2017 18:00
– Befsztyk nawet dziś jest w centrum mitologii prawdziwej siły i męskości – mówiła tłumaczka literatury francuskiej Ewa Wieleżyńska, omawiając "Befsztyk i frytki" Rolanda Barthes'a.
rozwiń zwiń

Czytaj także

Kuchnia Bliskiego Wschodu leży w Europie

Ostatnia aktualizacja: 01.04.2017 18:00
– Osobom z Zachodu te przepisy wydają się bliskowschodnie, ale mieszkańcom Bliskiego Wschodu już nie – mówiła Sabrina Ghayour, autorka książki "Sirocco. Wspaniałe smaki Bliskiego Wschodu".
rozwiń zwiń